9.8.16

Nähään pian, höpö

Moikka baby, miten voit? 

Mun nimi on Matilda ja olen just täyttänyt 20 vuotta. Asun Turussa, liikun intohimon voimalla ja näen paljon hyvää ja potentiaalista meissä kaikissa. Veikkaan, että monet kuvailisi mua sanoilla: ennakkoluuloton, voimakas ja ihan super hölmö.  

Oon kirjoittanut blogia pitkän aikaa, mutta parin vuoden aikana henkinen hyvinvointi ja hyvät vibat on ottaneet vallan kliinisestä, kauneutta janoavasta typystä.

Mä palan janosta nykyään luoda jotain tähän mun uuteen maailmankuvaan ja -katsomukseen sopivaa. Haluan sanoa sille Matildalle heipat, joka eli vielä muutama vuosi sitten tosi mieleenpainumatonta arkea. Rutiininomaista, mukautuvaa ja ennen kaikkea anteeksipyytelevää. Haluan myös tällä blogillani kertoa teille jotain niistä ajatuksista, mitä oon keräillyt matkan varrelta. En sano, ettäkö olisin päämäärässä, tai että mulla edes olisi sellaista - ei ole. Tiedän kuitenkin varmuudella, että olen tuhannen kilometrin päässä siitä negatiivisuuden magneetista, mitä olin. Ja nyt, mulla on muutama keksintö, ehkä joitain vastauksia ja kaikkea eniten mietteitä. 

Tästä mä aloitan.

2 comments :